2013-06-17 09:55:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Hallgasson a megérzéseire!

Napi horoszkóp június 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ezen a héten néhány véletlen kiadás okozhat majd fejtörést és nehézséget pénzügyi helyzetében. A hétfő viszont még jó alkalmat szolgáltathat az extra bevételre. Ehhez azonban korán kell kelnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy kreatív ötletének nagy szerepe lehet a mai napon. Ossza meg a főnökeivel is a gondolatait, és az esetleges aggodalmait is. A pénzügyi kérdéseket is, a kényes témákat sem halogathatja örökké. Főleg, ha valamit igazságtalanságnak érez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon anyagi kérdések okozhatnak fejtörést, ugyanis a kiadásai és a bevételei nem igazán vannak egyensúlyban. A lehetőség, hogy többet keressen, azonban egyelőre nagyon távolinak tűnik. Lehet, hogy földrajzi értelemben.


 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Néhány fontos vásárlás miatt megnövekedhetnek a kiadásai. Azonban mégsem szabad sajnálnia a pénzt, mert amit ma a lakására, az otthonára költ, az valóban nem felesleges. Rég esedékes volt már a felújítás, a csere.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Folyton a pénzügyek miatt aggódik. De ez nem ok arra, hogy mással ne is törődjön. A barátait sem szabadna elhanyagolni, ám az nem törődés, ha folyton csak a gondjaival, a panaszaival untatja őket.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hallgasson a megérzéseire! Akár az otthonát, a családját, akár a munkaügyeket illetően, ma igen jó sugallatai lehetnek. Valamin változtatnia kellene, és most végre ráérez, mit és hogyan.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Legyen ma óvatos a magánjellegű kezdeményezésekkel! Ha nehézségei vannak, a testvérei segítségére biztosan számíthat. A megoldást azonban végül mégis magának kell megtalálni, de ne kapkodja el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon jobban kellene ellenőriznie a munkahelyi teendőket. Esetleg nemcsak a saját munkája felett kell diszponálnia. A kollégái pontosságán is múlik az ön sikere is! Legyen résen, figyeljen rájuk!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A légkör valahogy feszültséggel terhes ön körül. Ez azért is van így, mert ön is túl sokat vállal magára, és ettől már eleve feszült, ideges. Ez pedig akarva-akaratlanul átragad a környezetére. Lazítson a szemléletén!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az érzelmi döntések meghozatalát egy kissé el kellene halasztania. Ma nem tud eléggé hűvös fejjel gondolkozni, és félő, hogy nagyon hamar megbánná, amit most tesz. Ám akkor már nehéz lesz visszakoznia.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma elérkezett az idő arra, hogy bizonyos tervezett változásokat kivitelezzen. A csillagok most segítik önt abban, hogy a vállalkozásához támogatókat, sőt akár finanszírozókat is találjon.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Elhatározta magát, hogy egy könnyű diétával lendíti be egészségét és fittségét a nyárra. A mai nap jó kezdet lehet, feltéve, ha nem épp a nyaralását kezdi meg. Az aktív pihenés azért mindenképp jó ötlet.

 

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: